Bovalto Respi 2

5 x 1 dosis
Næsespray, lyofilisat og solvens til suspension
IN

Dyrearter

Kvæg.

Indikationer

Til aktiv immunisering af kalve fra 10-dages alderen mod bovin respiratorisk syncytialvirus (BRSV) og bovin parainfluenza 3 virus (PI3V), for at reducere mængden og varigheden af nasal udskillelse af begge vira.

Indtræden af immunitet: 10 dage efter vaccination.

Varighed af immunitet: 12 uger efter vaccination.

Dosering og indgivelsesvej

Nasal anvendelse.

Rekonstitution af vaccinen: Ved aseptisk procedure tilføjes den leverede solvens til hætteglasset med den frysetørrede vaccine. Blandes godt. Udseende efter rekonstituering: Opaliserende, gullig til pink væske.

Den nødvendige mængde af den opløste vaccine trækkes enten op fra hætteglasset ved hjælp af en sprøjte med kanyle, kanylen erstattes med den vedlagte nasale applikator og vaccinen administreres. Alternativt forbliver den opløste vaccine i hætteglasset og administreres via en flerdosisapplikator, som kan give hver enkelt dosis via den nasale applikator.

Den nasale applikator anvendes til at sprøjte den nødvendige vaccinemængde i dyrets næsebor. Applikatoren skal sprøjte i form af dråber på 30 µm til 100 µm.

Vaccinationsskema:

Administrer en dosis (2 ml) af den rekonstituerede vaccine nasalt (1 ml i hvert næsebor) til kalve fra 10-dages alderen, idet der anvendes en nasal applikator. Det anbefales at bruge en ny applikator til hvert dyr for at undgå overførsel af infektion.

Udlevering

B-P - Udelukkende produktionsdyr, flere udleveringer
Kvæg
PRIS Kun for registrerede dyrlæger. Log ind
VNR 478576
EAN 7046264785768
PAKNINGER
Bovalto Respi 2
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics
5 x 1 dosis
478576
Bovalto Respi 2
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics
1 x 5 dosis
391995
Bovalto Respi 2
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics
1 x 10 dosis
522206
VETiSearch ApS - C.F. Richs Vej 99D - 2000 Frederiksberg - kontakt@vetisearch.dk - CVR: 39926679
vetisearch.dk Copyright © 2024 All rights reserved. This information is intended only for residents of Denmark. The product information provided in this site is intended only for residents of Denmark. The products discussed herein may have different product labeling in different countries.