Stromease

1 x 5 ml
Øjendråber, opløsning
OC

Dyrearter

Hund

Kat

Dosering og indgivelsesvej

Okulær anvendelse.

Produktet skal administreres i de(t) påvirkede øje/øjne med en dosis på 2 øjendråber 3 til 4 gange daglig.

Vejledning i åbning af beholderen og montering af dråbetælleren

• Vask hænderne grundigt med henblik på at undgå mikrobiel kontaminering af indholdet i hætteglasset.

• Vip metalkapslen op, og træk den helt af langs de forskårne linjer. Fjern derefter resten af metalforseglingen (billede 1).

• Fjern den orangefarvede prop (billede 2) fra hætteglasset.

• Undlad at berøre hætteglassets åbning, efter at proppen er blevet fjernet.

• Tag dråbetælleren med den lille hvide skruehætte på toppen ud af posen uden at berøre den ende, der skal sættes på hætteglasset, sæt den fast (billede 3) på hætteglasset, og tag den derefter aldrig af igen.

• Produktet er nu klar til brug (billede 4).

 


Vejledning vedrørende brugen

Fjern den lille hvide skruehætte for at administrere produktet. Hold fast om hundens/kattens hoved i en let opadvendt position. Hold beholderen opret over øjet, men uden at berøre øjet. Lad hånden/lillefingeren hvile på hundens/kattens pande for at opretholde afstanden mellem beholderen og øjet. Træk forsigtigt det påvirkede øjes øjenlåg nedad. Herved dannes der en lille lomme i øjenlåget. Tryk let på dråbetælleren for at administrere to dråber ned i lommen i øjenlåget, som du har lavet.

Vær forsigtig med ikke at berøre spidsen på dråbetælleren efter åbning af beholderen, og sæt den hvide hætte på igen efter brug. Læg beholderen tilbage i kartonen i oprejst position og opbevar produktet utilgængeligt for børn indtil næste administration.

Behandlingen bør fortsættes i overensstemmelse med dyrlægens anbefalinger.

Hvis der er tale om kombinationsbehandling med andre øjenprodukter, skal der gå mindst 5 til 10 minutter mellem behandlingerne. Hvis behandlingen kombineres med ikke-vandige, olieholdige øjenprodukter, skal acetylcystein øjendråber administreres først.

Udlevering

B - Receptpligtigt, flere udleveringer
Kat
Hund
Produktidentifikation - 435879
PRIS Kun for registrerede dyrlæger. Log ind
VNR 435879
EAN 7046264358795
PAKNINGER
Stromease
proVET Nordic
1 x 5 ml
435879
VETiSearch ApS - C.F. Richs Vej 99D - 2000 Frederiksberg - kontakt@vetisearch.dk - CVR: 39926679
vetisearch.dk Copyright © 2024 All rights reserved. This information is intended only for residents of Denmark. The product information provided in this site is intended only for residents of Denmark. The products discussed herein may have different product labeling in different countries.