Porcilis Porcoli Diluvac Forte VNR 011862

1 x 25 dosis
Injektionsvæske, suspension
IM

Dyrearter

Svin (søer og gylte)

Indikationer

Til passiv immunisering af smågrise ved aktiv immunisering af søer og gylte for reduktion af dødelighed og kliniske tegn så som diarre på grund af neonatal enterotoksikose i de første levedage forårsaget af de E. coli stammer, som udtrykker fimbrie adhæsinerne F4ab (K88ab), F4ac (K88ac), F5 (K99) eller F6 (987P).

Doseringsforslag

Intramuskulær injektion af søer og gylte med 2 ml vaccine pr. dyr i halsen i området bag øret.

Vaccinationsskema:

Basisvaccination: Søer og gylte, der ikke tidligere er vaccineret med lægemidlet, skal gives en injektion fortrinsvis 6 til 8 uger før forventet faringstidspunkt efterfulgt af endnu en injektion 4 uger senere.

Revaccination: En enkelt revaccination skal gives i løbet af anden halvdel af hver efterfølgende drægtighed, helst 2 til 4 uger før forventet faringstidspunkt.

Bivirkninger

En gennemsnitlig, forbigående stigning i legemstemperaturen på ca. 1°C, hos nogle grise op til 3°C, kan forekomme i de første 24 timer efter vaccination. Nedsat ædelyst og sløvhed kan ses hos ca. 10 % af dyrene på vaccinationsdagen men normaliseres inden for 1-3 dage. En forbigående hævelse og rødmen på injektionsstedet ses hos ca. 5 % af dyrene. Hævelsens diameter er almindeligvis under 5 cm men i nogle tilfælde kan en større hævelse forekomme. Hævelse og rødmen ved injektionsstedet kan lejlighedsvis vare i mere end 14 dage.

Udlevering

BP - Udelukkende produktionsdyr, flere udleveringer
Svin
Produktidentifikation - 011862
PRIS Kun for registrede fagpersoner Login
VNR 011862
EAN 7046260118621