Cyclo Spray Vet. 2,45% VNR 400873

1 x 200 ml
Kutanspray, suspension
KU

Dyrearter

Kvæg, får og svin.

Indikationer

- Behandling af overfladiske, traumatiske sår eller operationssår kontamineret med klortetracyklinfølsomme mikroorganismer.

- Lægemidlet kan anvendes som del af en behandling af overfladiske hud- og klov/hovinfektioner, især klovspalte-dermatitis og klov-dermatitis, forårsaget af mikroorganismer, der er følsomme over for chlortetracyclin.

Doseringsforslag

Produktet er beregnet til kutan administration. Omryst beholderen grundigt før sprayning. Beholderen holdes i en afstand af ca. 15-20 cm fra det område, der skal sprayes; spray i 3 sekunder, indtil behandlingsområdet er jævnt farvet.

I tilfælde af klov/hov-infektioner bør denne behandling gentages efter 30 sekunder.

• Til behandling af overfladiske, traumatiske sår eller operationssår kontamineret med klortetracyklinfølsomme mikroorganismer, anbefales en enkelt administration.

• Til behandling af Dermatitis Digitalis anbefales administration to gange med 30 sekunders interval én eller to gange dagligt i tre på hinanden følgende dage.

• Til behandling af andre klov/hov-infektioner (klovsyge og fodsyge) anbefales administration to gange med 30 sekunders interval én eller to gange dagligt. Afhængigt af skadens omfang og helingshastigheden gentages behandlingen i 1-3 dage.

Bivirkninger

Overfølsomhedsreaktioner kan i sjældne tilfælde indtræffe.

Udlevering

BP - Udelukkende produktionsdyr, flere udleveringer

EMA / EU kategorisering

D
Svin
Får
Kvæg
Produktidentifikation - 400873
PRIS Kun for registrede fagpersoner Login
VNR 400873
EAN 7046264008737

Lignende pakninger

Viser 1 af 1 resultat
Kun for registrede fagpersoner Login
Produktidentifikation - 400873

Cyclo Spray Vet. 2,45%

2,45 % (Spraybeh.)
1 x 200 ml