Dozuril VNR 568805

1 x 1.000 ml
Opløsning til brug i drikkevand
DM

Dyrearter

Høns (hønekyllinger og avlshøns).

Indikationer

Behandling af coccidiose hos hønniker og avlshøns.

Tilbageholdelsestid

Må ikke anvendes til fugle, der producerer eller har til hensigt at producere æg til konsum. Må ikke anvendes inden for 6 uger forud for æglægningsperiodens begyndelse.

Doseringsforslag

Indgivelse: Til anvendelse i drikkevand (oral).

Dosering: 7 mg toltrazuril pr. kg vægt dagligt i 2 på hinanden følgende dage, oralt. Dette svarer til 28 ml oral opløsning pr. 100 kg vægt dagligt eller 1,4 ml af veterinærlægemiddel pr. liter drikkevand, baseret på et vandforbrug på 1 liter pr. 5 kg vægt.

Dette veterinærlægemiddel skal indgives kontinuerligt i løbet af 48 timer eller i en 8 timers periode pr. dag i 2 på hinanden følgende dage.

Den samlede vægt af de dyr der skal behandles og det daglige vandforbrug skal beregnes nøjagtigt.

Indtagelsen af medicineret vand afhænger af dyrenes kliniske tilstand, temperaturen i omgivelserne, belysningsprogrammet, det anvendte drikkevandssystem, alderen og racen. For at opnå den korrekte dosering kan det være nødvendigt at justere koncentrationen af toltrazuril i overensstemmelse hermed.

Det anbefales at anvende hensigtsmæssigt kalibreret målesudstyr. Det medicinerede drikkevand skal være den eneste drikkevandskilde.

Det medicinerede drikkevand må kun bruges i maksimalt 24 timer og det skal tilberedes friskt hver dag.

Fortyndinger med en højere koncentration end 3:1000 (3 ml veterinærlægemiddel pr. 1 liter drikkevand) kan medføre bundfældning. Præfortynding og administration gennem en doseringspumpe (proportioner) anbefales ikke. Det anbefales at bruge en tank.

Bivirkninger

Ingen kendte.

Udlevering

BP - Udelukkende produktionsdyr, flere udleveringer
Fjerkræ
Produktidentifikation - 568805
PRIS Kun for registrede fagpersoner Login
VNR 568805
EAN 7046265688051