Cosecure VNR 526382

1 x 20 stk.
Kont.intrarum.indlæg
OR

Dyrearter

Kvæg (over 2 måneder og med en kropsvægt på mindst 100 kg)

Indikationer

Til forebyggelse af, og behandling af kobber og selen mangel, samt forbedring af kobolt tilførsel.

Tilbageholdelsestid

Kvæg: Kød 0 dage; mælk 0 timer.

Doseringsforslag

Drøvtyggende kvæg med en alder over 2 måneder og en kropsvægt på over 100 kg: 2 piller.

Administrer oralt ved at benytte en oesophageal balling injektor som placerer pillen øverst i spiserøret. Der bør udøves stor forsigtighed for ikke at forårsage skader pga. Hård håndtering av dyret eller ved at placere injektoren for langt inde i dyrets hals. Vær sikker på at dyret har slugt pillerne ved at holde dyrets mund lukket og ved at observere det enkelte dyr et stykke tid efter administrering af pillerne. En let massage av halsen på dyret, kan medvirke til at pillerne passerer lettere.

Pillerne kan administreres når som helst, f.eks. til kvier fravendt kalv, eller ved kalvning, eller 30 dage efter kalvning eller ved kunstig befrugtning.

Pillerne er følsomme for pludselige temperaturændringer, som f.eks. kan forekomme når en kold pille sluges af et dyr. Det er derfor vigtigt at pillen har rumtemperatur (15 – 20 grader celsius) før administrering for at forhindre udvikling af mikroskopiske revner som kan medføre en ændring i pillens aktivitet.

For at minimere risikoen for at pillen gylpes op, bør dyret få fred efter at pillen er administreret.

Administrer ikke den anbefalede dosering oftere end hver 4.5 måned til dyr som modtager fodertilsætninger, eller hver 6 måned til dyr på græs.

Bivirkninger

Ingen kendte.

Udlevering

HV - Håndkøb, veterinær, ikke apoteksforbeholdt
Kvæg
Produktidentifikation - 526382
PRIS Kun for registrede fagpersoner Login
VNR 526382
EAN 7046265263821