Baytril Vet. VNR 508671

1 x 100 ml
Oral opløsning
OR

Dyrearter

Kalve.

Indikationer

Infektioner forårsaget af enrofloxacinfølsomme bakterier.

Doseringsforslag

2,5-5 mg/kg legemsvægt dagligt i 3-10 dage.

Dyrlægen må kun anvende, udlevere eller ordinere fluroquinoloner til brug i indtil 5 dage, såfremt det ved en aktuel akkrediteret laboratoriemæssig resistensundersøgelse på et akkrediteret laboratorium er dokumenteret, at andre registrerede antibiotika ikke er anvendelige.

Ved akut sygdom kan behandlingen kun iværksættes før resultatet af resistensundersøgelsen foreligger, hvis de kliniske symptomer og dyrlægens kendskab til sygdomsforekomsten og resistensforholdene i besætningen begrunder iværksættelsen af en sådan behandling. Såfremt resultatet af resistensundersøgelsen viser, at andre antibiotika er virksomme, skal videre behandling foretages med disse.

Behandlingen skal senest 14 dage efter afslutning indberettes til den fødevareregion, hvortil dyrlægen hører, med oplysning om dato for behandlingens påbegyndelse og afslutning, hvilke og hvor mange dyr, der er behandlet, diagnose, resultat af resistensundersøgelsen, besætningens CHR-nummer, dyrlægens autorisationsnummer samt underskrift.

Bivirkninger

Ingen.

Udlevering

BP - Udelukkende produktionsdyr, flere udleveringer

EMA / EU kategorisering

B
Kvæg
Produktidentifikation - 508671
PRIS Kun for registrede fagpersoner Login
VNR 508671
EAN 7046265086710

Lignende pakninger

Viser 1 af 1 resultat
Kun for registrede fagpersoner Login
Produktidentifikation - 508671

Baytril Vet.

25 mg/ml (Flaske)
1 x 100 ml