Ubroseal Vet. VNR 389109

20 x 1 stk.
Intramammær suspension
MA

Dyrearter

Kvæg (malkekøer i goldperioden).

Indikationer

Forebyggelse af nye intramammære infektioner gennem hele goldperioden.

Hos køer, der forventes at være fri for subklinisk yverbetændelse, kan produktet anvendes alene til forebyggelse af yverbetændelse hos goldkøer.

Udvælgelsen af køer, der skal behandles med produktet , bør baseres på veterinærfaglig klinisk vurdering. Udvælgelseskriterierne kan baseres på tidligere forekomst af yverbetændelse eller forhøjet celletal hos den enkelte ko eller som følge af anerkendte tests til påvisning af subklinisk yverbetændelse eller bakteriologisk undersøgelse.

Doseringsforslag

Indholdet af én sprøjte indgives i hver mælkekirtel umiddelbart efter den sidste malkning i laktationsperioden (ved goldning). Massér ikke patten eller yveret efter indgivelse af produktet

Der skal udvises forsigtighed med ikke at indføre patogener i patten for at reducere risikoen for yverbetændelse efter indgivelsen.

Det er vigtigt, at patten rengøres grundigt og desinficeres med hospitalssprit eller alkoholvædede servietter. Patterne skal aftørres, indtil servietterne ikke længere er synligt snavsede. Lad patterne tørre inden indgivelse. Indgives aseptisk og med forsigtighed for at undgå kontamination af sprøjtespidsen. Det anbefales at anvende velegnet pattebadevand eller -spray efter indgivelsen.

Under kolde forhold kan produktet opvarmes til rumtemperatur i et varmt miljø for at gøre det nemmere at indsprøjte.

Bivirkninger

Ingen kendte.

Udlevering

BP - Udelukkende produktionsdyr, flere udleveringer

Lignende pakninger

Viser 2 af 2 resultater
Kun for registrede fagpersoner Login
Produktidentifikation - 389109

Ubroseal Vet.

2600 mg/sprøjte (Int.mam.sp)
20 x 1 stk.
Produktidentifikation - 389109

Ubroseal Vet.

2600 mg/sprøjte (Int.mam.sp)
20 x 1 stk.