Dermanolon Vet. VNR 162434

1 x 75 ml
Kutanspray, opløsning
KU

Dyrearter

Hunde og katte.

Indikationer

Symptomatisk behandling af seborrhoisk dermatitis

Doseringsforslag

Kutan anvendelse.

Behandlingsdosis er 1 pumpeslag pr. 1,75 kg kropsvægt. Administreres to gange dagligt.

Da præparatet skal appliceres to gange dagligt, skal dyrene veje mindst 3,5 kg for at der kan gives 2 pumpeslag dagligt (1 pumpeslag to gange dagligt).

Sørg for, at åbningen af spraypumpen peger hen mod området, der skal behandles. Børst dyrets pels modsat hårenes naturlige retning, og spray så veterinærlægemidlet ved at holde pumpen ca. 10 cm fra området, der skal behandles. Vær omhyggelig med at omgå at spraye i nærheden af dyrets ansigt.

Om nødvendigt gnides veterinærlægemidlet forsigtigt ind i området, så det kan trænge ind til hele det angrebne hudområde. Lad området tørre. Ved alvorlige tilfælde hos hunde, kan virkningen af veterinærlægemidlet øges ved at applicere et andet og tredje lag umiddelbart efter, at det første lag er tørret, hvis det samlede antal anvendte pumpeslag ikke overstiger det maksimale antal (1 pumpeslag pr. 1,75 kg. administreres to gange dagligt). Et pumpeslag leverer ca. 0,2 ml veterinærlægemiddel i et cirkelformet område på ca. 10 cm i diameter.

Behandlingen skal fortsættes uden afbrydelse indtil nogle få dage efter, at de kliniske symptomer er forsvundet helt, men ikke længere end 14 dage.

Bivirkninger

Langvarig og omfattende anvendelse af topiske kortikosteroidpræparater er kendt for at udløse lokale og systemiske virkninger, herunder suppression af binyrefunktion, udtynding af epidermis og forsinket opheling.

Udlevering

B - Receptpligtigt, flere udleveringer
Kat
Hund
Produktidentifikation - 162434
Login for at se flere billeder
PRIS Kun for registrede fagpersoner Login
VNR 162434
EAN 7046261624343
PRISÆNDRINGER kr. inkl. moms
Kun for registrede fagpersoner Login

Lignende pakninger

Viser 1 af 1 resultat
Kun for registrede fagpersoner Login
Produktidentifikation - 162434

Dermanolon Vet.

17,7 + 1,77 mg/ml (Spraybeh.)
1 x 75 ml